Vesti iz trgovine

Fashion CompanyFashion Company je svečano otvorio dve nove prodavnice u Srbiji dovođenjem poznatih modnih brendova Steve Madden i Liu Jo na naše tržište.

Prodavnicu Steve Madden u Beogradu svečano su otvorile Jasenka Stekić, direktorka marketinga i razvoja maloprodaje u Fashion Company, kao i Manja Babović, direktorka za razvoj novih brendova u Fashion Company-ju. Pored velikog broja predstavnika medija, događaju su prisustvovali i Nina Janković, Tamara Paunović, Edita Aradinović, Ana Stanić, Sara Jo, Stefan Babović i mnogi drugi. Steve Madden je poznat kao preduzetnik koji je svoj biznis započeo sa samo 1.100 dolara u džepu, a uspeo da razvije jednu od najikoničnijih marki obuće. Spajanjem dugogodišnjeg iskustva i kreativnim dizajnom, njegova vizija je da pruži obuću u trendu za muškarce i žene koji žude da izraze svoju individualnost.

Širenje maloprodajne mreže Fashion Company je nastavio i otvaranjem prve Liu Jo prodavnice u Srbiji koja se nalazi u Knez Mihailovoj ulici 33 u Beogradu. Na svečanom otvaranju Jasenka Stekić, direktorka marketinga i razvoja maloprodaje u Fashion Company-ju je istakla kako prva Liu Jo prodavnica predstavlja još jedan veliki iskorak u modnoj ponudi Beograda, koja je iz godine u godinu sve bogatija. Brend Liu Jo osnovali su braća Marko i Vani 1995. godine u Karpiju. Njihova kreativna filozofija stavlja akcenat na ženstvenost i prirodnu lepotu svake žene, želeći da svetu ponude savremene kreacije koje su zapravo nosioci Liu Jo identiteta: prepoznatljiv stil izražen kroz materijale vrhunskog kvaliteta, sa velikom pažnjom posvećenom detaljima.

Kompanija je nastavila širenje prodajne mreže i u regionu otvaranjem prve Superdry prodavnice u Crnoj Gori koja se nalazi u podgoričkom Delta City šoping molu. Na maloprodajnom prostoru od 115m2 predstavljene su aktuelne muške i ženske kolekcije jesen/zima 2018.