Beograd čeka dolazak PerSu marketa - kompanija pravi ekspanziju u Vojvodini

PerSu Novi Sad

Kompanija BB Trade saopštava da je proširila i modernizovala maloprodajnu mrežu otvaranjem tri marketa u Vojvodini.

Domaći maloprodajni lanac PerSu u vlasništvu BB Trade-a nastavlja širenje maloprodajne mreže, ali i modernizaciju postojeće u više vojvođanskih gradova. PerSu je u Novom Sadu na adresi Bulevar Kralja Petra I 7 otvorio modernizovani market koji se prostire na 150 kvadrata prodajnog prostora. Potrošačima je ponuđeno oko 4.000 raznovrsnih domaćih i stranih brendova, a dve SuPer kase omogućuju brzu, laku i udobnu svakodnevnu kupovinu. Kako su istakli iz kompanije, reotvoreni market od sada poseduje nov i moderno uređen enterijer, kao i rafove prilagođene visini kupaca. Iz ponude se izdvaja sveže meso u MAP pakovanjima, kao i uvek sveže voće i povrće.

PerSu je prošlog meseca stigao i u malo vojvođansko mesto Banatsko Karađorđevo otvaranjem marketa na oko 200 kvadrata prodajnog prostora. Kompanija je saopštila da se u ponudi nalazi više od 4.000 artikala za svakodnevnu kupovinu koja se može obaviti na dve kase. Povodom otvaranja još jednog novog marketa PerSu je potrošače obradovao brojnim poklon iznenađenjima.

Kompanija je nastavila ekspanziju širenja maloprodajne mreže dovođenjem brenda PerSu i u Kljajićevo u kome je otvoren market na 170 kvadrata prodajnog prostora. Objekat poseduje dve kase, a kupcima je ponuđeno više od 4.000 artikala.

Kako je ranije potvrđeno za portal Retail Serbia, PerSu planira da od 2019. godine bude prisutan i u Beogradu. Kompanija trenutno poseduje više od 130 marketa i članica je DTL-a (Domaćeg Trgovačkog Lanca) koji okuplja maloprodajne lance sa više od 570 objekata širom Srbije.