Vesti iz trgovine

Gorenje StudioU Beogradu je 15 maja otvoren novi Gorenje studio koji predstavlja moderan koncept u kome se rađaju nove ideje.

Pored raznovrsnog asortimana kuhinja, bele tehnike i malih kućnih aparata, inovativne i dizajn kolekcije poput Filip Stark, Ora Ito, Karim Rašid, potrošačima će na raspolaganju biti i stručan projektantski i prodajni tim Gorenja, koji će im pružiti podršku prilikom odabira proizvoda, besplatnog projektovanja, načina plaćanja, isporuke i montaže proizvoda.

Povodom otvaranja četvrtog beogradskog Gorenje Studija u Sarajevskoj 15, kompanija Gorenje poklanja svim posetiocima popust od 50% na kupovinu Gorenje kuhinje do kraja maja, plus poklon Gorenje sudopera, uz brojne druge pogodnosti za ostale kupovine -  poklon peglu uz veš mašinu, neutralizator vodenog kamenca uz veš mašine i sudomašine, kao i specijalno iznenađenje za sve račune preko 10.000 dinara. Od 15. maja u svim Gorenje Studijuma kupci imaju i mogućnost dodatnog popusta na kasi od 5% do 50% za svaki račun. Tu su i jedinstveni uslovi plaćanja putem Gorenje beskamatnog „360 kredita“ do 36 mesečnih rata, koji se odobravaju bez odlaska u banku i bez dodatnih troškova.