Vesti iz trgovine

VeroGrupa VERO S.A. nastavlja da širi maloprodajnu mrežu na Balkanu otvaranjem novog marketa koji nudi širok asortiman raznovrsnih proizvoda.

Grčka kompanija je svečano otvorila 12. po redu VERO market u Makedoniji u Skoplju koji se nalazi u naselju Karpoš 3. Novi maloprodajni objekat, osmi po redu u glavnom gradu nudi širok asortiman domaćih, ali i uvoznih ekskluzivnih proizvoda. Iz kompanije su istakli da će ostati fokusirani na širokom asortimanu, kvalitetu i povoljnim cenama. Otvaranjem novog marketa VERO je povećao broj zaposlenih na više od 1.100.

Veropoulos Dooel u Makedoniji posluje od 1997. godine otvaranjem prvog marketa u Skoplju. Nakon više od 20. godina rada, Grupa je otvorila 12. marketa i Jumbo robne kuće pod franšizom.

Kompanija je na srpskom tržištu prisutna od kraja 2002. godine otvaranjem marketa na Novom Beogradu, a od 2016. godine u Srbiji započinje širenje i maloprodajne mreže Jumbo. Veropoulos Srbija trenutno zapošljava oko 500 radnika, a prilikom obeležavanja 15. godina rada na našem tržištu, vlasnik kompanije, Nikos Veropoulos je izjavio da će VERO nastaviti širenje prodajne mreže Super Vero i Jumbo.