LC WAIKIKI pravi ekspanziju u Srbiji i regionu sa šest novih prodavnica

LC Waikiki

Turski modni maloprodajni lanac Lc Waikiki pravi snažnu ekspanziju na srpskom tržištu otvaranjem četiri nove prodavnice.

Lc Waikiki je svoju 19. po redu prodavnicu na srpskom tržištu svečano otvorio 5. aprila u sklopu jagodinskog Vivo ritejl parka koji nudi više od 30 maloprodajnih brendova.

Kompanija je nastavila širenje maloprodajne mreže otvaranjem i prodavnice u Požarevcu koja se nalazi u sklopu Stop Shop-a u vlasništvu kompanije Immofinanz, dok će danas 26. aprila biti otvoren još jedan maloprodajni objekat u sklopu Stop Shop ritejl parka u Vršcu.

Iz kompanije su saopštili i da su u Stadion Shoping Centru u Beogradu otvorili Outlet zonu, kao i da će 27. aprila svečano otvoriti prodavnicu u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Lc Waikiki u regionu: Sa 22. prodavnice u Rumuniji kompanija je najavila da će nastaviti širenje maloprodajne mreže otvaranjem 23. po redu prodavnice u gradu Sučava u objektu koji je iznajmljen na period od devet godina. U subotu 21. aprila kompanija je svečano otvorila i novu prodavnicu u Bosni i Hercegovini koja se nalazi u Bingo centru u Mostaru.

Na globalnom nivou Lc Waikiki posluje sa 730 prodavnica u 34. zemlje. Brend je osnovan u Francuskoj 1985. godine, a od 1997. prelazi u vlasništvo turske kompanije. Prva prodavnica u Srbiji otvorena je u avgustu 2015.