Vesti iz trgovine

H&MŠvedska modna kompanija H&M otvorila je svoju prvu prodavnicu u Šapcu, u Capitol Parku.

Ovo je 13. prodavnica otvorena od 2013. godine od kada H&M posluje u Srbiji. Pored Šapca postoje još četiri prodavnice u Beogradu, dve u Novom Sadu i po jedna u Nišu, Pančevu, Zrenjaninu, Subotici, Kragujevcu i Smederevu.

Otvaranje je obeleženo prisustvom specijalnog gosta voditelja i pevača Ognjena Amidžća i velikog broja ljubitelja mode. Prvih 100 nagrađeno je poklon vaučerima za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara, a do kraja dana svi posetioci mogli su da dobiju 20 posto popusta na omiljeni artikal.

”Izuzetno smo srećni što smo otvorili svoju prvu prodavnicu u Šapcu i što je i u mačvanski okrug stigla moda i kvalitet po najpovoljnijoj ceni na održiv način po kojoj smo poznati. Stanovnici Šapca, ali i svi ostali iz okolnih mesta, videće ubrzo da će u našoj prodavnici svako moći da pronađe nešto za sebe, bez obzira na godine, novac ili lični stil. Kao i svaki put kada otvaramo novu radnju, moram da istaknem da sam jako ponosna na naš tim u prodavnici, koji su učinili da radnja danas zablista, i koji će ubuduće našim kupcima biti na usluzi za vrhunsko iskustvo kupovine,” izjavila je Klaudija Osvald, generalna direktorka H&M-a za Srbiju, Austriju, Hrvatsku, Sloveniju i Gruziju.

”Zadovoljstvo je veliko što sam deo otvaranja prve H&M radnje u rodnom gradu. Sjajno sam se zabavljao sa svim posetiocima koji su došli, nadam se da je i njima bilo zanimljivo. Često kupujem u H&M-ovim prodavnicama, posebno za sina, i baš se radujem što će i moji Šapčani imati jednu ovakvu radnju,” rekao je Ognjen Amidžić, koji je na kasi uslužio prvog kupca.

Radno vreme H&M-a biće svakim radnim danom i vikendom takođe od 10 do 22 časa. U bogatoj ponudi prodavnice naći će se odeća, obuća i modni dodaci za žene, muškarce, tinejdžere, decu i bebe iz dobro poznatih kolekcija - Everyday, Modern Classic, Mama, L.O.G.G., Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Small Girls/Boys, Big Girls/Boys, Baby, Underwear, Accessories.