Počinje bitka za Niš - Stiže Lidl, Dis otvorio modernizovani market

Dis

Lidl je sve bliži i zvaničnom početku rada na srpskom tržištu, a konkurencija, medju kojom je i kompanija Dis, otvorila je modernizovani market u Nišu koji se nalazi u neposrednoj blizini budućeg Lidl marketa u tom gradu.

Nakon kraće pauze, Dis market u Nišu ponovo je otvoren od 1. marta za potrošače. Iz Dis-a su saopštili, da je tokom februara ovaj market bio u potpunosti renoviran i da kupce dočekuje u sasvim novom izdanju. Uz enterijer, market je u potpunosti prilagođen savremenim kupovinama, opremljen energetski efikasnim uređajima i pažljivo dizajniranom rasvetom, ali i većim izborom artikala. Na dan otvaranja svaka pedeseta kupovina je bila gratis.

Dis market u Nišu nalazi se na adresi Bulevar Medijane 15. Objekat u kome se nekada nalazio Mr.Briocolage se prostire na ukupno 6.000 kvadrata, od čega se market nalazi na 4.000, dok su na oko 2.000 kvadrata prisutni drugi maloprodajni brendovi.

U neposrednoj blizini Dis marketa kompanija Lidl je izgradila savremeni maloprodajni objekat koji će tokom ove godine i zvanično otpočeti svoje poslovanje. Pored objekta u Nišu, Lidl će istovremeno otvoriti i druge maloprodajne objekte u Srbiji.