Vesti iz trgovine

PerSuKompanija BBTrade uspešno nastavlja svoj investicioni plan kroz širenje i modernizaciju maloprodajne mreže u Vojvodini.

Novi PerSu market svečano je otvoren u Malom Iđošu na adresi Glavna 31. Objekat koji se prostire na 200 kvadrata prodajnog prostora, zapošljava osam radnika, a potrošačima nudi preko 4.000 različitih artikala domaćih i stranih brendova. Novootvoreni PerSu raspolaže sa dve super kase, kao i potpuno novim i modernim enterijerom i rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude se izdvaja sveže meso u MAP pakovanjima, kao i širok izbor voća i povrća. Pored predstavnika kompanije, svečanom otvaranju je prisustvovao i predsednik opštine Mali Iđoš, Marko Lazić. Povodom otvaranja, PerSu je pripremio brojna poklon iznenađenja i gratis kupovine, a radno vreme marketa je od 6.30 do 20.30, kao i nedeljom od 07 do 20h. Nešto ranije, PerSu je otvorio i modernizovani market u Titelu na adresi Glavna 141.

Iz trgovačke kompanije koja trenutno poseduje više od 136 maloprodaja, su za portal Retail Serbia saopštili da će tokom ove godine otvoriti 20 novih objekata, ali i da će od 2019. godine PerSu marketi biti prisutni i u Beogradu.