GOMEX otvorio i drugi objekat u Pančevu

Gomex Pancevo

U petak 02. februara otvoren je maloprodajni objekat "Strelište" u istoimenom delu grada Pančeva.

Objekat se nalazi u ulici Veljka Vlahovića bb. Supermarket "Strelište" prostire se na 340 m2 prodajnog prostora i zapošljava četrnaest novih radnika. MPO "Strelište" raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za supermarkete. Potrošačima je asortiman od preko 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 22h kao i nedeljom od 7 do 21h.

Za kupce će biti dostupan i Gomex info pult, na kome se mogu dobiti sve informacije o cenama artikala koji se kupuju uz loyality karticu, kao i o stanju Keširića i drugim, za korisnike Brojalice, važnim podacima. Na dan otvaranja MPO "Strelište" potrošači su upoznalti i sa GOMEX promo timom, koji im je omogućio da uživaju u promociji i degustaciji novih proizvoda iz porodice robne marke "1/1" - pitama i gibanicama.

I u ovoj prodavnici kupcima će u ponudi biti dostupni brojni artikli robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i mesnih prerađevina "Graničar".