Otvoren novi objekat Veropoulosa - investicija vredna više od milion evra

Jumbo

Kompanija Vero S.A. otvorila je novi maloprodajni objekat u Makedoniji u koji je investirala više od milion evra.

Nakon nedavno otvorene Jumbo prodavnice u Beogradu u sklopu Super Vero objekta na Konjarniku, kompanija Vero S.A. sa sedištem u Atini nastavila je da investira i na tržištu Makedonije otvaranjem nove robne kuće Jumbo u Bitoli u koju je investirala više od milion evra. Grčka kompanija je novi vlasnik zgrade u kojoj se nalazi novootvorena robna kuća, a u sklopu maloprodajnog objekta zaposleno je 36 radnika čime je Grupa Vero došla do broja od 1050 zaposlenih samo u Makedoniji. Lukas Bisais, generalni direktor Veropoulosa u Makedoniji je izjavio da je ovo druga po redu Jumbo prodavnica u Bitoli i da će kompanija pratiti potrebe tržišta i kreirati ponudu prema svojim potrebama. On je dodao da se tokom 2018. godine očekuje otvaranje nove Jumbo robne kuće u Skoplju i renoviranje i proširenje postojeće u sklopu Vero centra.

Vero S.A. je u Makedoniji prisutan 20 godina, a pored Vero marketa i Jumbo franšiznih prodavnica, kompanija poseduje i lanac restorana Goodys koji rade takođe po preuzetoj licenci.

Kompanija Veropoulos je nedavno u Srbiji obeležila 15. godina rada. Generalni direktor Veropoulosa, Nikos Veropoulos je izjavio da će kompanija nastaviti širenje Super Vero i Jumbo prodavnica u Srbiji, kao i da se na tržištu Srbije, ali i Makedonije beleži rast prodaje i ostvarena dobit.