Vesti iz trgovine

KFCJedan od najpoznatijih svetskih lanaca brze usluge, KFC, otvorio je u sklopu OMV pumpe na Adi Ciganliji otvorio svoj prvi „drive thru“ restoran u Srbiji otvoren 24h nedeljno, saopštavaju iz kompanije AmRest.

Uz novu „drive thru“ opciju, nalazi se i standardan, sedmi u Srbiji, KFC restoran gde ljubitelji pilećih specijaliteta imaju priliku da uživaju u savremenom objektu kog krase otvorena kuhinja inovativnog enterijera sa pogledom na ručnu pripremu hrane. Radi pružanja što efikasnije usluge, kupcima su na raspolaganjui modernizovane, odvojene kase za poručivanje i preuzimanje hrane, što dodatno pojednostavljuje kupovinu i obogaćuje celolupno KFC iskustvo.

Najnoviji KFC objekat predstavlja investiciju vrednu blizu milion eura, koja je pored savremene usluge za kupce, omogućila i 40 novih radnih mesta. Najveći nezavisni restoranski operater u Centralnoj i Istočnoj Evropi, AmRest, planira sledeće poteze u narednoj godini, te svi ljubitelji KFC restorana mogu uskoro očekivati nova otvaranja KFC drive thru restorana.

Zahvaljujući odličnom poslovanju na srpskom tržištu, restoran je razvio mrežu domaćih dobavljača koji KFC objektima šest puta nedeljno isporučuju sveže meso, dok se ono svakodnevno priprema isključivo po receptu starom 70 godina koji je osmislio osnivač i glavni kuvar KFC,Pukovnik Harland Sanders.