Vesti iz trgovine

Super Kort ZvornikKompanija Fructa Trade iz Dervente uspešno nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem marketa na novoj lokaciji.  

Fructa Trade, sa maloprodajnom mrežom Super i Hiper Kort uspešno je nastavila širenje prodajne mreže otvaranjem još jednog marketa na 1.500 kvadrata. Trgovačka kompanija je krajem septembra svečano otvorila novi Super Kort market u Zvorniku, u naselju Čelopek. Novi market nudi širok asortiman prehramebnih i neprehramebnih artikala i zapošljava 30 radnika. U sklopu trgovačkog objekta koji kupcima nudi i veliki broj parking mesta nalaze se pekara, igraonica i kafić. Povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta u Zvorniku, kompanija je pripremila brojna akcijska sniženja i gratis artikle. 

Trgovačka kompanija je još ranije najavila da će aktivno širiti prodajnu mrežu na celoj teritoriji Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Podsetimo, Kort Marketi posluju i u Srbiji, a kompanija je najavila otvaranjem velikog broja marketa samo u Novom Sadu, odakle je i otpočeto poslovanje otvaranjem prvog marketa.