Otvorena treća Jumbo robna kuća u Beogradu

Jumbo Zemun Park otvaranje

Grčka trgovačka kompanija Veropoulos širenje prodajne mreže u Srbiji nastavila je otvaranjem treće po redu Jumbo robne kuće u Beogradu. 

Nova Jumbo robna kuća u Beogradu otvorena je u sklopu retail parka Zemun Park. Trgovački centar Jumbo prostire se na 3.000 kvadrata i kupcima nudi 30.000 artikala, igračaka za decu, kancelarijskog materijala, stvari za opremanje domaćinstva i sezonski program. U svom asortimanu nalaze se i poznati brendovi poput Fisher Price, Hello Kitty, Johnson’s, Barbie i mnogi drugih. Kako je saopšteno, novoizgrađeni prostor u kome se nalazi Jumbo centar napravljen je po najnovijim građevinskim tehnologijama kako bi svim posetiocima pružio maksimalno uživanje i fleksibilnost kupovine u potpuno novom ambijentu. 

Ovo je treća po redu Jumbo robna kuća u Srbiji i najveća prodavnica dečjih igračaka u zemlji. Tokom prošle godine otvorene su Jumbo prodavnice i na Novom Beogradu i Voždovcu koje se nalaze u sklopu Super Vero centara. Kompanija Veropoulos nosilac je Jumbo franšize na tržištima Srbije i Makedonije. 

Jumbo je najveći lanac robnih kuća za decu i dom u Jugoistočnoj Evropi koji posluje sa više od 80 centara u Grčkoj, Kipru, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Makedoniji, *Kosovu, Bosni i Hercegovini, Albaniji, a kako portal Retail Serbia saznaje, Jumbo će putem franšiznih partnera uskoro otpočeti svoje poslovanje i u Crnoj Gori otvaranjem prvih robnih kuća u toj zemlji.