Vesti iz trgovine

Roda Mega enterijerKompanija Mercator S je svečano otvorila još jedan renovirani RODA maloprodajni objekat velikog formata, saopštavaju iz kompanije. 

Renovirana Roda Mega je skrojena po najboljim svetskim standardima i potrebama savremenih potrošača. Posebno je ponosna na širinu asortimana, u kojem sada ima više od 40.000 pažljivo odabranih artikala. Svoje potrošače Roda je obradovala potpuno novim odeljenjem lepote i nege, preuređenim odeljenjem pijace i proširenim odeljenjem tehnike koje se sada prostire na više od 1.000 kvadratnih metara. Sada se u asortimanu Roda Mega prodavnice, uz najpoznatije svetske i domaće industrijske brendove, nalaze i najkvalitetnija domaća zanatska piva. Potrošačima će biti na raspolaganju od 08 do 22h svih sedam dana u nedelji, stoji u saopštenju trgovačkog lanca. 

Povodom otvaranja preuređene prodavnice, Roda je posetiocima priredila bogat zabavni program, koncert i vatromet. Roda će i u narednim danima potrošačima omogućiti brojna akcijska sniženja i dodatne popuste.