Vesti iz trgovine

PerSu Zabalj otvaranjeDomaći trgovački lanac PerSu svečano je otvorio modernizovani supermarket u Žablju, a kako je i zvanično potvrđeno iz ovog lanca za portal Retail Serbia i u narednom periodu nastaviće se sa širenjem prodajne mreže i modernizacijom postojeće.  

Kako je saopšteno, modernizovani supermarket koji se prostire na 800 kvadrata prodajnog prostora svečano je otvoren u Žablju. U ponudi otvorenog supermarketa potrošačima je ponuđen izbor o preko 6.500 artikala. Potrošače je dočekao potpuno nov i uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Trgovac iz ponude posebno izdvaja odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla. Pored toga, u sklopu renoviranog supermarketa, potrošači mogu da brzo i lako da plate sve svoje račune na PaySpot uplatnom mestu, ali i da posete Trivitovu pekaru i uživaju u omiljenim pecivima i slatkišima.

Iz trgovačke kompanije su za portal Retail Serbia istakli, da će se i u narednom periodu nastaviti intezivni razvoj maloprodajne mreže i unapređenje postojeće mreže marketa. PerSu je danas lociran na 135. lokacija na teritoriji Južnobačkog i Srednjebanatskog okruga. 

PerSu je povodom otvaranja modernizovanog supermarketa u Žablju, pripremio brojna akcijska sniženja, ali i nagradio prvih 50. kupaca sa poklon paketima, dok je svaka 50. kupovina bila za 1 dinar.