Vesti iz trgovine

Bauhaus DIY BAUHAUS uskoro bi mogao da otpočne svoje poslovanje i na srpskom tržištu otvaranjem prvog trgovačkog centra. 

Poznati nemački trgovac BAUHAUS uskoro bi mogao da otpočne svoje poslovanje otvaranjem prvog trgovačkog centra u Srbiji koji će se nalaziti u blizini Beograda. Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali je izjavio da je kompanija BAUHAUS zainteresovana da izgradi trgovački centar u blizini IKEA centra koji je otvoren 10.avgusta u Bubanj Potoku uz Autoput Beograd - Niš. 

 BAUHAUS bi za oko godinu dana trebao da otpočne svoje poslovanje i u Bosni i Hercegovini otvaranjem trgovačkog centra u Sarajevu. Objekat će se nalaziti u Opštini Novi Grad, zapošljavaće više stotina radnika i prostiraće se na 50.000 kvadrata. 

Nezvanično, za operacije na srpskom tržištu biće zadužen deo menadžmenta BAUHAUS-a iz Slovenije. Kompanija posluje u 19. evropskih zemalja, a u našem regionu prisutna je u Hrvatskoj, Mađarskoj i Sloveniji. BAUHAUS u svojim maloprodajnim centrima nudi više desetina hiljada proizvoda za uređenje doma i bašte.