Vesti iz trgovine

 

H&M kesePrva prodavnica kompanije H&M Hennes & Mauritz u Kragujevcu biće otvorena u četvrtak 17. avgusta u 11 časova, u šoping centru Kragujevac Plaza,

u Bulevaru kraljice Marije 56. Prvih 100 posetilaca očekuju vaučeri za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara, a svi kupci će tokom dana na kasi moći da ostvare 20 odsto popusta na celokupnu kupovinu. Specijalna gošća H&M-a biće pop pevačica Jelena Tomašević koja će održati mini koncert pre svečanog otvaranja i izdati račun prvom kupcu u novoj prodavnici.

H&M u Kragujevac Plazi imaće ukupnu radnu površinu od 1.640 kvadratnih metara i prostiraće se na dva nivoa. U ponudi će biti odeća, obuća i modni dodaci za žene, muškarce, tinejdžere, decu i bebe u okviru kolekcija Everyday, Modern Classic, Mama, L.O.G.G., Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Small Girls/Boys, Big Girls/Boys, Baby, Underwear, Accessories.

Ovo je 11. prodavnica koja će biti otvorena od kada je H&M stigao u Srbiju 2013. godine. Pored Kragujevca postoje još četiri prodavnice u Beogradu, dve u Novom Sadu i po jedna u Nišu, Pančevu, Zrenjaninu i Subotici. Vodeća svetska modna kompanija poznata je po modi i kvalitetu po najpovoljnijoj ceni na održiv način. Roba u prodavnice dolazi svakodnevno, uključujući i najnovije trendove, što svima omogućava da kreiraju svoj lični stil.