Vesti iz trgovine

Tus Kopar enterijerSlovenačka trgovačka kompanija TUŠ, nastavlja investicioni plan kroz modernizaciju maloprodajnih jedinica otvaranjem tri hipermarketa i jedne drogerije. 

TUŠ je početkom prošlog meseca, svečano otvorio modernizovani hipermarket u Kopru koji se nalazi u sklopu Planet TUŠ šoping centra. U objekat je ugrađena nova oprema za izlaganje i skladištenje robe, a najveće promene su urađene na svežim odeljenjima. Kako su istakli iz TUŠ-a, posebna novina je komora koja zauzima 50 kvadrata, a koja kupcima nudi širok izbor rashlađenog pića. U ponudi koja je proširena nakon modernizacije, nalazi se 70% proizvoda domaćih proizvođača, kojima TUŠ poklanja posebnu pažnju pri odabiru asortimana.

Kompanija TUŠ modernizovala je i trgovački objekat u opštini Kungota. U market su ugrađeni najsavremeniji sistemi za održavanje, police, kolica, kase, ali i sistem za uštedu energije. Uroš Žafran, direktor maloprodaje TUŠ je istakao da je modernizacija u potpunosti prilagođena potrošačima, kroz prilagođen miks ponude i povoljnih cena u celokupnom asortimanu.

Hipermarket u Ljubljani koji se nalazi u sklopu tržnog centra BTC takođe je dobio modernizovan izgled. TUŠ hipermarket je renoviran i prilagođen najmodernijim trgovačkim trendovima urbanog potrošača. Najveće promene u asortimanu je veći udeo bio, veganskih i organskih proizvoda.

U mestu Moste, TUŠ je otvorio i potpuno renoviranu drogeriju u kome je ponudio širok asortiman proizvoda za negu, kozmetiku, hemiju, parfeme, papirni program, šminku i zdravu hranu.