Vesti iz trgovine

Jumbo Jumbo će od početka septembra biti prisutan i u sklopu Zemun Parka u kome će otvoriti najveću prodavnicu u Srbiji. 

Iz Uprave Zemun Parka koji se nalazi u vlasništvu izraelske kompanije Mivne Group su za portal Retail Serbia istakli, da će Zemun Park od 2. septembra biti proširen za dodatnih 3.000 kvadrata u kome će se nalaziti poznati grčki brend Jumbo. Novooizgrađeni prostor biće napravljen po najnovijim građevinskim tehnologijama kako bi svim posetiocima pružio maksimalno uživanje i fleksibilnost kupovine u potpuno novom ambijentu. U sklopu objekta kupcima će biti ponuđeno više od 30.000 ekskluzivnih artikala namenjenih uređenju kuća i stanova, opreme za bebe, školskog pribora, a ujedno će biti i najveća prodavnica dečjih igračaka u Srbiji. 

Jumbo je na tržištu Grčke i u zemljama Jugoistočne Evrope prisutan sa više od 80 maloprodajnih objekata. Kompanija Veropoulos nosilac je Jumbo franšize na tržištu Srbije na kome je od sredine prošle godine otpočela poslovanje otvaranjem prvih Jumbo robnih kuća. U svom asortimanu nudi robu brojnih poznatih svetskih kompanija poput Fisher Price, Hello Kitty, Johnson’s, Barbie i mnogi drugih. 

Zemun Park je saopštio da će ponuda centra biti upotpunjena i restoranom Smokvica koji će se prostirati na više od 400 kvadrata, ali i da su pregovori sa novim zakupcima u toku. Zemun Park je prvi retail park u Beogradu otvoren 2015. godine. Objekat se prostire na ukupno 16.000 kvadrata, a posetiocima je na raspolaganju i parking sa 640 mesta. Trenutno u centru posluje 33 maloprodajna brenda.