Novi supermarket PLODINE, investicija od preko pet miliona evra

Plodine market

Trgovački lanac PLODINE, saopštio je da je otvorio novi supermarket u gradu Ninu u koji je investirano pet miliona evra.

Kako se navodi, novi supermarket PLODINE u Ninu na adresi Franje Tuđmana 9, svečano je otvoren u petak 16.6.2017. godine u 09h. Novi prodajni centar PLODINE, 78. po redu prostire se na površini 2.000 kvadratnih metara sa 15.000 artikala, a kupcima je na raspolaganju i praking sa 180 mesta. U objekat je investirano pet miliona evra i zapošljava 45 radnika. Radno vreme supermarketa je svakodnevno od 07 do 22h. 

Iz kompanije su istakli da prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mesto među njima zauzimaju, odeljenje zelene tržnice koji nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odeljenje mesa i pekaru. 

Novitet u supermarketu Plodine Nin je samouslužna pekara, koja nudi sveže i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice. 35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može naći sve od sitnih kućnih potrepština, preko tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe.