Vesti iz trgovine

Trgocentar Zadar otvaranjeU Zadru je svečano otvoren diskont hipermarket Trgocentar koji nudi novi koncept na više hiljada kvadratnih metara.

Diskont Trgocentar u Zadru, otvoren je na adresi Gardijske brigade 1. Ukupna površina objekta iznosi 2.400 kvadrata, od čega je 500 kvadrata klasična maloprodaja, dok se u drugom delu na prodajnoj površini od 1.000 kvadrata nalazi poseban diskont deo otvoren za sve kupce u kome se nudi roba isključivo u transportnim pakovanjima. Iz Trgocentra su istakli da se od sada u novom objektu nalazi roba kako za fizička, tako i za pravna lica. U ponudi se nalazi veliki izbor tradicionalnih proizvoda iz Zadarske županije, pršute, sireva, vina i ulja. 

Kako je nastao Trgocentar Zadar?

Trgovinski Savez d.o.o. je preduzeće nastalo udruživanjem članica Udruženja trgovaca Sisak i Udruženja trgovaca Zadarske županije koje je u svom delovanju prvenstveno servis svojih članica-suvlasnika te je ujedno i poslovni subjekt - kupac kao i bilo koja svoja članica. Trgovinski Savez trenutno ima 124 članice sa 230 prodajnih objekata ukupne površine u totalu preko 14 000 m2. Trgovinski Savez ima i svoja dva logistička centra (skladišta) u Zadru i u Lučkom, a kroz trgovine članice dnevno prođe preko 35.000 kupaca što statistički na godišnjoj nivou broji 15.000.000 kupovina.