Vesti iz trgovine

H&M H&M Hennes & Mauritz AB, otvara novu prodavnicu u Srbiji koja će se nalaziti u sklopu Shoppi Retail Park-a u Smederevu, saopšteno je danas iz kompanije.

Kako je navedeno, nova H&M prodavnica nalaziće se u sklopu SHOPPI retail parka u Smederevu koja će se prostirati na 1.500 kvadrata prodajne površine. Otvaranje nove prodavnice planiran je za jesen tekuće godine. Kompanija H&M Hennes & Mauritz prisutna je na srpskom tržištu od 2013. godine i trenutno na njemu poseduje deset maloprodajnih objekata koji se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Subotici, Zrenjaninu i Nišu. Iz H&M su dodali, da svakodnevno dobijaju nov asortiman garderobe i modnih dodataka za žene, muškarce, decu i bebe.

MPC Properties, otpočeo je nedavno radove na izgradnji i trećeg po redu Shoppi Retail Park-a u Srbiji koji će se nalaziti u Smederevu. Novi maloprodajni centar prostiraće se na 9.400 kvadrata prodajnog prostora i ponudiće više od 20 domaćih i međunarodnih brendova. U pitanju je veliki i moderni prizemni objekat koji zadovoljava sve međunarodne standarde. Novi Retail Park će pored velikog broja prodavnica, posedovati i parking sa 330 mesta.