ALDI: Novi logo i veća ponuda artikala u svim državama

Aldi novi logo

Nemački ALDI Süd, saopštio je, da je od nedavno otpočeo sa postavljanjem novog logo-a na svim maloprodajnim objektima u kojima posluje ogranak ALDI Grupe. 

Kako navode iz ALDI Sud-a, novi logo koji je počeo da se postavlja na svim diskontima je evolucija, a ne potpuni raskid sa prošlošću. To je energični dizajn, koji odražava dinamičan napredak i inovativne promene i razvoj cele kompanije, dodaju iz Aldi-ja. Filijala ALDI Sud-a u Mađarskoj, takođe je objavila da je otpočela sa postavljanjem novog logo-a na svim prodavnicama i da će se u budućnosti pored njega, fokusirati na snažnu ekspanziju otvaranjem više od sto diskont marketa na novim lokacijama. Takođe, iz ALDI Sud-a je napomenuto i da će se povećati ponuda u njihovim maloprodajnim objektima u svim državama u kojima posluju.

Günther Helm, CEO Hofer Grupe i Bernhard Haider, CEO ALDI Mađarska, su istakli, da ALDI kao moderna kompanija drži korak sa vremenom, što je vidljivo u svim segmentima poslovanja, u kojima se izdvajaju savremene usluge, širenje asortimana, razvoj maloprodajne mreže, društveno odgovorne aktivnosti i moderan dizajn. 

ALDI Grupa koja posluje sa dve kompanije, ALDI Sud i ALDI Nord, je jedna od najvećih trgovačkih grupacija u svetu sa više od 10.000 diskonta u 17 država Evrope, SAD-a i Australije.