Vesti iz trgovine

moj market bl zaposleniBanjalučki trgovački lanac mojMarket u vlasništvu kompanije Tropic otvorio je novi maloprodajni objekat.

Novu trgovinu mojMarket je otvorio u Banjalučkom naselju Paprikovac, na adresi Zelengorska bb. U moderno uređenom prostoru uz širok asortiman raznovrsnih artikala, potrošače će usluživati 17 novih mojMarket radnika. Na dan otvaranja, u društvu ljubaznih radnika, kupce je dočekao niz pogodnosti: posebno odabrani artikli po akcijskim cenama, poklon paketi, kao i svaka 100. gratis kupovina. Posebna pogodnost koja je obradovala kupce su dupli bodovi za članove Kluba osmeha. Radno vreme novog marketa je svakim radnim danom i vikendom od 00 do 24h.

mojMarket poseduje 21. maloprodajni objekat čija se površina kreće od 110 do 1.700 kvadrata. Lanac se nalazi u vlasništvu kompanije Tropic koja poseduje najveću maloprodajnu mrežu u Republici Srpskoj. Krajem prošle godine Tropic je u blizini Bijeljine otvorio najmoderniji hipermarket u Bosni i Hercegovini koji se prostire na više hiljada kvadratnih metara.