KTC obeležio 25. godina uspešnog poslovanja

KTC objekat

Hrvatski trgovački lanac KTC obeležio je 25. godina uspešnog poslovanja. KTC je trenutno jedan od deset najvećih trgovaca u Hrvatskoj i u 2016. godini otvorio je dva supermarketa, dve benzinske stanice i jedan vrtni centar. 

Kompanija koja pored supermarketa poseduje veliki broj benzinskih stanica i vrtnih centara do pre nekoliko godina poslovala je i u Srbiji sa supermarketima srednjeg formata koji su se nalazili u Vojvodini. Nakon povlačenja sa našeg tržišta, fokus je prebačen na matično na kome su se otvorili novi prodajni objekti. U drugoj polovini 2016. godine, KTC je otvorio dva nova maloprodajna objekta Supermarket Petrinja i Supermarket Grubišno Polje, koji se prostiru na po 800 kvadrata prodajnog prostora i koji nude veliki izbor artikala.

Kompanija je otvorila i benzinske stanice na dve nove lokacije, uz hipermarket koji se nalazi u Varaždinu i u mestu Pitomača. KTC je početkom prošle godine otvorio i novi vrtni centar koji se nalazi u Križevcima i koji nudi veliki izbor za kućne vrtove ali i profesionalnim kupcima. Centar je zaposlio 12 novih radnika.