DIS u Smederevu obeležio deceniju uspešnog poslovanja

Dis Mirijevo

Trgovačka kompanija DIS iz Krnjeva, obeležila je deceniju uspešnog poslovanja svog prvog maloprodajnog objekta, saopšteno je iz DIS-a.

Kako se navodi, prvi DIS-ov maloprodajni objekat otvoren je 21.12.2006. u Smederevu i označio je jednu od ključnih prelomnih tačaka u razvoju kompanije. Godinama sticano iskustvo i znanje u trgovini pretočeno je u objekat koji nakon jedne decenije svojim uspešnim poslovanjem svakodnevno iznova dokazuje ispravnost takve odluke. Smederevski DIS ponosno nosi svoje obeležje prve karike u domaćem trgovinskom lancu. Smešten na odličnoj lokaciji, u blizini centra grada i nedaleko od kvantaške pijace, ovaj market je od prvog dana postao sastavni deo života stanovnika Smedereva i okolnih mesta.

„Ovde smo se prvi put našli direktno „lice u lice“ sa potrošačima, ovde smo saznali mnogo toga o njihovim željama i potrebama. Pažljivo smo osluškivali šta je to što im je zaista potrebno i ponudu smo u hodu prilagođavali tim željama. Pružiti kupcu najviše po najpovoljnijoj ceni je bio princip kojim smo se rukovodili kako u prvim danima smederevskog DIS-a, tako i pri otvaranju svih narednih objekata. Toga se i danas držimo, a zadovoljstvo koje naši kupci osećaju zbog toga najvidljivije je kroz njihovu lojalnost“, saopšteno je iz DIS-a.