SUPER VIVA na mestu italijanskog CONADA

Conad Italija

Italijanski lanac supermarketa CONAD zatvorio je svoj najveći maloprodajni objekat na *Kosovu. Iz trgovačke grupacije nisu želeli da odgovore na naše pitanje o poslovanju kompanije na Kosovu, dok je zvaničan sajt nedavno ugašen.

Najavljivan kao veliki projekat vredan 3 miliona evra, krajem 2014. godine otvoren je prvi hipermarket italijanskog trgovca na Kosovu u sklopu šoping centra GRAND STORE na magistralnom putu M2 Priština-Uroševac. Ponuda je obuhvatala više od 70% italijanskih proizvoda, među kojima su bili i robni brendovi Conada. Ipak, CONAD nije uspeo da se dobro pozicionira na veoma osetljivom kosovskom tržištu i bio je prinuđen na zatvaranje najvećeg objekta.

09.decembra u 12h na mestu nekadašnjeg CONAD hipermarketa otvoren je 17. po redu SUPER VIVA maloprodajni objekat. Domaći trgovac je na oko 2.000 kvadratnih metara ponudio širok asortiman domaćih i uvoznih artikala, kao i veliki broj proizvoda iz Srbije. Posebna akcijska sniženja, pokloni i posluženja dočekalo je prve SUPER VIVA potrošače u novom objektu.

GRAND STORE šoping centar pored hipermarketa nudi poznate svetske maloprodajne brendove među kojima su LEGO, LC Waikiki, BOSS, Adidas, Loreal, YVES ROCHER i druge.