Renoviran Šoping Centar Karaburma uz nove zakupce

Shopping Centar Karaburma

SCK Šoping Centar Karaburma, nekadašnji Merkur trgovački centar na adresi Mirijevski bulevar 18b je nakon višemesečnog renoviranja dobio nove maloprodajne brendove. 

Svoje objekte u šoping centru su već posedovali Roda, DM drogerije, Forma Ideale, Sport Vision, Jysk, C&A, Deichmann, Takko, Handy i telenor. 1. decembra svoje maloprodajne objekte otvorili su lanci prodavnica Gigatron i Trefolino, kao i jedna od najvećih knjižara u Srbiji Vulkan. Povodom otvaranja, trgovci su pripremili posebna akcijska sniženja i popuste u novim prodavnicama koja nisu važila i za online porudžbine.

Kako su najavili iz Šoping Centra Karaburma, veliki broj novih lokala biće otvoren tokom decembra. Pored velikog broja prodavnica, centar poseduje i igraonice za decu, restorane i menjačnice. U SCK se veoma često održavaju tradicionali sajmovi na kojima je ponudjena ručno izrađena garderoba, domaći prehrambeni proizvodi i etno ukrasi.

Ipak, u neposrednoj blizini renoviranog centra veoma uskoro biće otvoren jedan od trenutno najmodernijih šoping centara Belgrade Plaza čije se otvaranje planira u prvoj polovini 2017. godine. U oba centra svoje objekte će posedovati Mercator S koji će u Plazi biti prisutan sa IDEA supermarketom na više hiljada kvadrata.