Vesti iz trgovine

Mol ObrenovacOtvaranjem benzinske stanice u novosadskom naselju Veternik tokom septembra, kompanija MOL Serbia je otvorila ukupno 50 servisnih stanicu u Srbiji.

Sve MOL servisne stanice nude evrodizel EURO 5 i EVO goriva koja su u skladu sa najvišim standardima MOL Serbia.

Generalna direktorka ove kompanije Bianca Vasilescu istakla je veliko zadovoljstvo do sada učinjenim, i najavila nove investicije i nove MOL servisne stanice u zemlji.

Pedeseta servisna stanica potvrđuje čvrstu opredeljenost MOL Grupe da i dalje investira u Srbiji. Namera naše kompanije je da na srpskom tržištu, kao i na drugim tržištima na kojima MOL Grupa posluje, dostignemo 15% udela. Mislim da smo na dobrom putu da to i ostvarimo. U narednom periodu nastavićemo sa širenjem maloprodajne mreže i sa implementacijom inovativnih kocepata u poslovanju. Pažljivo osluškujemo potrebe i navike naših potrošača i to je ono što naše poslovanje čini uspešnim“, rekla je Bianca Vasilescu, generalna direktorka kompanije MOL Serbia.

MOL Grupa je prisutna na domaćem tržištu više od deset godina, najpre kroz promet sirovih derivata i maziva, a kroz maloprodajnu mrežu od 2005. godine. Pored ponude naftnih derivata, na servisnim stanicama kompanije MOL Serbia možete naći i inovatinvni maloprodajni koncept Fresh Corner.

U narednom periodu kompanija MOL Serbia otvoriće još 10-15 novih servisnih stanica na terotoriji Srbije.