Vesti iz trgovine

Tuš Slovenija enterijerSlovenački trgovac TUŠ nastavlja sa investicijama u modernizaciju maloprodajnih objekata otvaranjem tri renovirana supermarketa.

Kompanija je nedavno otvorila modernizovani objekat u Celju u kome su najveće promene urađene na odeljenjima hleba i peciva, voća i povrća, mesa i delikatesa. U novom asortimanu trgovac nudi veći izbor domaćih proizvoda. Iz TUŠ-a su istakli da su slušali želje potrošača i da su ponosni na novi supermarket prilagođen njihovim potrebama. Trgovačka kompanija je otvorila i potpuno renoviran supermarket u Mariboru koji je dobio potpuno novi izgled nakon 17 godina rada. Iz TUŠ-a su saopštili da je obnova prilagođena savremenom načinu kupovine uz veći izbor proizvoda, kao i da su prilikom renoviranja koristili najsavremenije trendove u trgovini.

Nešto ranije, trgovac je renovirao i supermarket u mestu Polzela. Objekat je svečano otvoren na svoj 10. rođendan, a novi izgled donosi više prostora za kupce, kao i savremeni dizajn na svim odeljenjima.