Vesti iz trgovine

Bingo TuzlaKompanija Bingo će otvoriti 11. novembra svoj prvi šoping centar koji će se nalaziti u Tuzli.

Bingo City Center će na površini od 40.000 kvadratnih metara ponuditi Bingo hipermarket, prodavnice Zara, Orsay, Stradivarius, Buzz, Lindex, Swarovski, Bershka, Sport Vision, Koton, Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor i dm drogeriju. U okviru šoping centra posetiocima će na raspolaganju biti i igraonice, restorani, kuglane i bioskop Cine Star sa pet dvorana. Iz kompanije najavljuju da će hipermarket Bingo Plus ponuditi bogat izbor i drugačiji asortiman od dosadašnjih marketa.

Povodom otvaranja, trgovine će odobravati popuste i do -50%, a tokom celog dana se očekuju mnogi zabavni sadržaji i programi među kojima će biti i koncert Hari Mata Harija.

Kompanija je 4.novembra otvorila novi hipermarket u Sarajevu koji se nalazi na mestu nekadašnjeg Merkur centra i koji se prostire na oko 8.000 kvadratnih metara. Bingo će novim otvaranjima postati najveći maloprodajni lanac u Bosni i Hercegovini sa više od 170 objekata. Investicija u šoping centar je novi poslovni poduhvat kojim kompanija nastoji da proširi svoj portfolio, ali i postavi nove standarde u retail sektoru na trzistu Bosne i Hercegovine.