Vesti iz trgovine

Market In AtinaGrčki nacionalni trgovac MARKET IN započeo je snažnu ekspanziju na matičnom tržištu otvaranjem nekoliko novih supermarketa za nešto više od mesec dana.

MARKET IN je pre nekoliko dana u velikom predgrađu Atine, Nea lonia (Nea Jonia) otvorio novi 137. po redu supermarket. Početkom oktobra kompanija je otvorila i svoj 136. maloprodajni objekat u naselju Perisos, takođe u glavnom gradu Grčke. Prilikom svečanog otvaranja, svoje promocije su imali i mnogi poznati grčki proizvođači. Novi supermarketi potrošačma nude širok asortiman proizvoda u kome se posebno ističe veliki izbor sireva, voća, povrća i delikatesa. Nešto ranije, trgovačka kompanija otvorila je i 135. po redu supermarket u atinskom naselju Nikaja . Na otvaranju, trgovac je pripremio promocije i ponudu proizvoda 1+1. Tokom septembra otvoren je i potpuno novi market na severu Atine. U svom asortimanu MARKET IN nudi širok izbor sopstvene robne marke Economy.

Sa sedištem u Atini, MARKET IN je osnovan 1990. godine i danas je jedan od deset najvećih trgovaca na grčkom tržištu. Od osnivanja, do danas, lanac je preuzeo nekoliko manjih lokalnih trgovaca koje je integrisao u svoj poslovni sistem. Kompanija trenutno zapošljava više od 2000 radnika.