Vesti iz trgovine

Republica Bio Nakon višegodišnjeg iskustva u proizvodnji sertifikovanih BIO proizvoda i prodaji putem online trgovine, REPUBLICA BIO je od sada prisutna i direktno kroz maloprodaju otvaranjem prvog franšiznog objekta.

U pitanju je novi koncept maloprodajnog formata na manjoj kvadraturi u kome su pored prehrambenih proizvoda, kupcima ponuđeni i sredstva za negu i deterdženti. Prvi objekat ovog brenda, otvoren je u Bukureštu ispred IKEA centra. Napravljen od recikliranih materijala i modernog izgleda otvoren je prvi a u planu kompanije je da putem franšize uskoro otvorio nove maloprodajne objekte u Rumuniji ali i na inostranim tržištima. Bilo je jako teško uvek plasirati sveže organske proizvode direktno na kućnu adresu kupcu i zbog toga smo se odlučili da pristupimo ovom projektu, istakli su iz Republica Bio.

Putem online a sada i direktne trgovine, nalazi se veliki izbor sokova, senfova, mlečnih proizvoda, špageta, jaja, slatkiša, kozmetike, proizvoda od žitarica, sapuna, deterdženata, dečije hrane, voća i povrća, piletine i ostalih proizvoda. Na zvaničnom sajtu potrošačima je na raspolaganju blog i edukacioni deo.

Pripremio: Žarko Grozdanić