MOL Srbija otvorila Fresh Corner na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo

MOL Fresh Corner

Kompanija MOL Srbija svečano je otvorila još jednu servisnu stanicu tipa Fresh Corner na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo, na autoputu E-70. 

MOL Fresh Corner sastavni je deo maloprodajne strategije MOL Grupe, u okviru koje će širom regiona biti otvoren veliki broj savremeno dizajniranih servisnih stanica, uz specifičnu maloprodajnu ponudu baziranu na potrebama lokalnog tržišta.  

Koncept Fresh Corner-a zasnovan je na prepoznavanju različitih potreba i specifičnosti tržišta, odnosno navika i potreba građana. Naši kupci su to podržali, stoga sa ponosom mogu reći da je u proteklih godinu dana, otkako je prvi Fresh Corner otvoren u Srbiji, ovaj koncept ostvario značajne rezultate. Upravo zato, naš cilj je da u narednom periodu nastavimo sa otvaranjem novih Fresh Cornera na našim servisnim stanicama, jer želimo da MOL Srbija postane prvi izbor potrošača, kako u maloprodaji goriva tako i pri kupovini drugih, svakodnevno potrebnih životnih namirnica“ – rekla je Nataša Vukšić, direktor maloprodaje kompanije MOL Srbija.