Otvorena nova H&M prodavnica u centru Novog Sada

H&M Novi Sad

Čuveni švedski modni brend H&M sinoć je svečano otvorio drugu po redu prodavnicu u Novom Sadu, u impresivnom zdanju Palate Dunđerski, u ulici Kralja Aleksandra.

Jedan od najlepših, i najvećih lokala ovog brenda u Srbiji, prostire se na tri sprata, na prostoru od 2200 kvadrataSvečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj uglednih Novosađana, a H&M odevne komade premijerno su poneli Jelena Bačić Alimpić - književnica, Mara Skendžić Reljić - voditeljka Radio Televizije Vojvodina, Cveta Majtanović -nekadašnja pobednica muzičkog šou programa Idol, kao i Vladimir Cvetković -maneken.

Ponosni smo što smo otvorili novu prodavnicu u Novom Sadu, gde ćemo, zahvaljujući sjajnom ambijentu, predstaviti brend H&M uz komfor i lepotu enterijera. Prostor palate Dunđerski je poseban i impresivan. Mi izuzetno vodimo računa da kupovina u svim segmentima bude ugodjaj, i zato verujemo da smo ovom lokacijom, prostranošću i enterijerom uspeli da ljubiteljima mode obezbedimo jos jednu modnu destinaciju inspiracije i trendova. injo. Time nastavljamo ostvarenje vizije da nasim kupcima obezbedimo modu i kvalitet po najboljoj ceni i na odrziv nacin.  rekla je Klaudija Osvald, generalna direktorka H&M-a za Srbiju, Austriju, Hrvatsku i Sloveniju.

H&M Novi Sad enterijer

Nova radnja H&M u Novom Sadu podseća na najlepše prodavnice ovog brenda u Madridu, Barseloni, Beču i zbog toga sam kao Novosađanka vrlo ponosna. Ja sam iskreni ljubitelj njihove garderobe i srećna sam da ću moći da uživam u kupovini i lepoti prostora”, izjavila je Jelena Baćić Alimpić na svečanom otvaranju.
Novi Sad je zaslužio da ima ovakvu prodavnicu svetskog brenda i svetskog duha. Neverovatno je koliko se njen enterijer uklopio sa samim brendo i, postavkom garderobe. Radujem se jer su već izložene predivne letnje stvari, i sama sam takvu haljinu izabrala za večerašnji dogadjaj“, rekla je medijima Mara Skendžić Reljić.
Volim H&M i često nalazim stvari koje odgovaraju mom temperamentu i stilu. Raduje me da su od sada u centru Novog Sada i da su omogućili da se osećamo posebno dok biramo i kupujemo garderobu“, istakla je Cveta Majtanović.

Klaudija Osvald i gosti

Vladimir Cvetković je takodje izrazio zadovoljstvo što je jedan od najpopularnijih svetskih brendova otvorio prodavnicu u srcu grada. „Oduševljen sam enterijerom, koji je moderan s jedne strane iako je sva lepota prostora sačuvana i istaknuta. Moja večerašnja kombinacija je nastavak lepog druženja sa H&M, jer se osećam veoma udobno u njihovoj garderobi, a istovremeno je sve uvek moderno i u skladu sa svetkim trendovima, rekao je Cvetković.