Vesti iz trgovine

Best factory outlets Fashion Park Outlet centar Inđija proglašen je za najbolji autlet centar u Jugoistočnoj Evropi na 11. godišnjoj dodeli nagrada za nekretnine održanoj u Bukureštu.

11. godišnja SEE dodela nagrada, u organizaciji publikacije Europa Property, održana je pred brojnom publikom punom entuzijazma. Događaj je privukao najbolje preduzimače, investitore i stručnjake u regionu, koji su došli da bi videli ko će dobiti 25 nagrada dodeljenih tokom večeri.

Nagradu za Fashion Park primio je Đura Stanić, direktor kompanije BlackOak Developments, u čijem vlasništvu se nalazi outlet u Inđiji.

Ovo je već druga godina zaredom da Fashion Park prima nagradu za najbolji autlet centar u Jugoistočnoj Evropi, čime potvrđuje svoju lidersku poziciju na tržištu. Prošle godine, ova nagrada dodeljena je na 26. međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM u Kanu.

Fashion Park Outlet Indjija

Fashion Park Outlet centar otvoren je 2012.godine i od tada radi kao jedini pravi outlet centar u Srbiji. Nalazi se na 30 minuta vožnje od Beograda i Novog Sada. Ceo kompleks sastoji se od 15.000 kvadratnih metara, a za sve posetioce centra obezbeđeno je 1200 parking mesta. Za prve četiri godine poslovanja, Fashion Park ugostio je preko 4 miliona posetilaca, čime se svrstao među omiljene destinacije za kupovinu i izlet van grada kako za domaće, tako i za strane posetioce.