Vesti iz trgovine

tr log konf 2016U organizaciji Mass Media International i pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije u beogradskom Sava Centru održana je biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2016”.

Na Biznis konferenciji TIL2016 učestvovalo je preko 500 učesnika, a najveći broj su činili donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti špedicije, logistike i drumskog, železničkog, avio i vodnog saobraćaja i donosioci odluka vodećih kompanija koje su korisnici usluga u ovoj oblasti, zatim visoki predstavnici relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, EU, Turske, Rusije, Kine… međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja, predstavnici finansijskih institucija i udruženja i osiguravajućih društava kao i predstavnici medija.

Darko Babić, direktor kompanije DHL International Beograd d.o.o. ovogodišnji je dobitnik nagrade „Brand Leader Award“ u oblasti transporta i logistike. „Kompanija DHL International Beograd iskreno nastoji da, pored ostvarenja dobrih poslovnih rezultata, kontinuirano pruža i značajan doprinos jačanju ugleda i poverenja u oblast transporta i logistike. DHL povezuje ljude širom sveta, u preko 220 država i teritorija, kao davalac logističkih usluga kome se ljudi prvo obraćaju. Samim tim naša odgovornost je značajno veća. Upravo zato, nagrade i priznanja predstavljaju potvrdu našeg rada i ostvarenih rezultata, ali pre svega jasnu obavezu da kontinuirano unapređujemo svoje usluge i potvrđujemo visoko postavljenje poslovne standarde“, zaključio je Babić.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Foto: Mass Media International