Vesti iz trgovine

SuperKartica Preko 50.000 klijenata koristi platne Super Kartice koju izdaje Sberbank Srbija od oktobra 2014. godine.

Broj korisnika dodatno je porastao zahvaljujući migraciji korisnika platne Pika kartice na platnu Super Karticu koja je započeta u decembru prošle godine i koja će trajati do kraja maja ove godine.

„Svi mi u Sberbank Srbija ponosni smo što su korisnici u velikom broju prepoznali pogodnosti koje im pruža platna Super Kartica. Ovaj fantastičan rezultat postigli smo za nepunih godinu i po dana, što je doprinelo da naš portfolio kartica postane najbrže rastući u zemlji“, izjavila je Marijana Vasilescu, član Izvršnog odbora banke.

Platna Super Kartica omogućava kupovinu do 12 rata bez kamate i naknade u IDEA, Roda, Mercator, Intersport i drugim prodavnicama iz Mercator S mreže, odloženo plaćanje do 45 dana kao i značajne uštede prilikom svakodnevnih, ali i većih kupovina u mreži Super Kartica partnera i na ostalim prodajnim mestima u zemlji i svetu. Od skoro je moguće platiti i obaveze po ovoj kartici na čak 30 lokacija Roda, Mercator i IDEA prodavnica. Ovo je samo deo benefita koje ova kartica omogućava svojim korisnicima i to bez obaveze prenosa zarade u Sberbank Srbija.

Dosadašnjim korisnicima platne Pika kartice koji se odluče za prelazak na platnu Super Karticu do 31. maja ove godine, omogućeno je korišćenje ove kartice bez troškova mesečnog održavanja tokom prvih 12 meseci.