Novi talas projekta READY TO LEAD u kampaniji METRO Cash & Carry

Metro potentials

Jedan od najvećih svetskih veleprodajnih lanaca, METRO Cash&Carry, pruža priliku mladima da steknu međunarodno profesionalno iskustvo i učestvuju u novom ciklusu projekta Ready2Lead koji kompanija sprovodi u okviru programa METRO Potentials.

Ovaj program nudi mogućnost dvogodišnjeg usavršavanja u zemlji i inostranstvu, svima koji su u protekle tri godine diplomirali na nekom od fakulteta ekonomskog ili turističkog usmerenja, a nakon toga i mogućnost zaposlenja na menadžerskoj poziciji u kompaniji METRO.

Odabrani kandidati iz Srbije pridružiće se kandidatima iz 26 METRO zemalja koji će učestvovati u dvogodišnjem školovanju i programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar METRO Grupe. Edukacija i sticanje praktičnog iskustva odvijaće se u Srbiji i u inostranstvu, uključujući i Dizeldorf gde se nalazi centrala kompanije METRO Cash & Carry.

Prijave su otvorene do 30. maja 2016, a zainteresovani kandidati mogu poslati svoje radne biografije i motivaciono pismo na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..