Vesti iz trgovine

Trgopromet Subotica Trgopromet, brend kompanije Univerexport, otvorio je 24. marta novi i moderni maloprodajni objekat na adresi Trg cara Jovana Nenada 2-4.

Novi Trgopromet objekat doneo je 30 novih radnih mesta, a potrošačima mogućnost da svoju kupovinu obave na 4 prodajne kase, od ponedeljka do petka od 7 do 21 čas i nedeljom od 7 do 14 časova.

46. po redu Trgopromet objekat i 127. po redu maloprodajni objekat Univerexport Grupe potrošačima nudi sveže meso sa domaće farme koje se nikada ne uvozi i nikada ne zamrzava, uvek sveže voće i povrće, kao i široku lepezu proizvoda koji se mogu kupiti na odloženo plaćanje i do 180 dana bez obzira na iznos kupovine. Ukupan broj od oko 8.000 artikala ispuniće sve potrebe jednog tradicionalnog i savremenog domaćinstva.

Trgopromet Subotica unutra

Povodom svečanog otvaranja svaka 100-ta kupovina bila je gratis, uz brojne poklone i iznenađenja u prepodnevnim i popodnevnim časovima.

Grupa Univerexport krajem narednog meseca proširuje svoju prodajnu mrežu otvaranjem još jednog objekta u Sremu, tačnije Sremskoj Mitrovici.