Vesti iz trgovine

Forma Ideale Krusevac Salon Forma Ideale svečano je otvoren u ulici Zore Petrović 11a u naselju “Ujedinjene nacije” u Kruševcu.

U savremeno koncpiranom izložbeno–prodajnom prostoru koji je uređen u skladu sa inovativnim trendovima, na preko 2.000 kvadrata izloženi su pločasti i tapacirani nameštaj i dekoracija, uz popuste i do 45% i mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje. Posebno interesovanje kupci su pokazali za najpopularnije modele iz nove izvozne kolekcije za 2016. koja je nedavno promovisana na sajmu nameštaja u Kelnu.

Kupci u novom salonu Forma Ideale u Kruševcu mogu kupovati uz odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, platnim karticama banaka, kao i preko administrativne zabrane. Svi kupci koji je već ne poseduju, mogu da se prijave za IDEALNU KARTICU, koja im u narednim kupovinama, ukoliko dosegnu limit, omogućava dodatni popust na naredne kupovine. Pored nameštaja, u novom salonu Forma Ideale u Kruševcu izložen je i asortiman Conforma.

Forma Ideale Krusevac unutra

Novi salon Forma Ideale u Kruševcu otvoren je radnim danima i subotom od 8 do 21 sat, kao i nedeljom od 10 do 18 sati, a za prvih 150 kupaca pripremljeno je posebno iznenađenje.

Pripremio: Žarko Grozdanić