Neoplanta nagrađena QUDAL priznanjem za kvalitet

Neoplanta logo

Istraživanje koje je sprovela međunarodna agencija ICERTIAS pokazalo je da potrošači smatraju da Neoplanta nudi polutrajne salame najvišeg kvaliteta na domaćem tržištu.

Tim povodom, kompaniji je dodeljeno prestižno priznanje QUDAL, čiju će oznaku polutrajni proizvodi Neoplante moći da nose do 2017. godine. Istraživanje je obuhvatilo 1200 ispitanika širom Srbije, koji su u pitanjima otvorenog tipa Neoplanti dodelili prvo mesto za kvalitet.

Direktor marketinga i razvoja u Neoplanti, Slavica Adžić, izjavila je da je priznanje dodatni podstrek za sve zaposlene u kompaniji da dosledno prate viziju Neoplante i za potrošače pripremaju savršene zalogaje.
„Raduje nas što su kupci još jednom pokazali da prepoznaju i cene naš kvalitet. Kao lider u kategoriji polutrajnih proizvoda ne zadovoljavamo se trenutnim uspehom, već nastavljamo sa ulaganjima u inovativne tehnologije kako bismo osigurali zadovoljstvo naših potrošača iz godine u godinu. Shodno tome, vašu omiljenu Pipi kobasicu od sada ćemo proizvoditi od sirovine dobijene po unapređenoj, nemačkoj, Baader tehnologiji separacije mesa. Na taj način potrošačima pružamo proizvod savršene teksture, pouzdanog kvaliteta i prepoznatljivo dobrog Pipi ukusa“, kaže Slavica Adžić.

ICERTIAS je međunarodna sertifikacijska kuća osnovana u Švajcarskoj, sa fokusom na glas i interes potrošača. Sa svojim sertifikacijskim programima Best Buy Award, QUDAL - QUality meDAL i Customers' Friend, ICERTIAS je prisutan u više od 40 zemalja sveta na pet kontinenata. Na tržištima na kojima je prisutan, u proseku više od 70 odsto populacije ističe da bi radije kupovalo proizvode i usluge koji nose ICERTIAS sertifikacijske oznake (73 odsto potrošača u Srbiji).