Vesti iz trgovine

Vegeta - Andjelka i AndrijaKompanija Podravka predstavila je novu komunikacionu platformu i redizajn svog najpoznatijeg brenda Vegeta.

”Slobodno kuvaj“ je novi slogan i koncept koji promoviše inovativne načine kuvanja, podstiče kulinarsku kreativnost, angažujući maštu kao jedini recept. Da kuhinja sada više ne predstavlja samo prostoriju za kuvanje, nego mesto za druženje i igralište za kulinarsku kreativnost, pokazali su popularni Andrija i Anđelka na druženju upriličenom za poslovne partnere i medije.

“Želimo da inspirišemo potrošače da zaborave dosadašnja pravila u kuvanju i da kada uđu u kuhinju veruju svojim osećajima i uzdaju se u Vegetu. Poručujemo im da zaborave sve što znaju uz maštu koja je jedini recept. Sigurni smo da će novi koncept inspirisati mnogobrojne potrošače koji nam već decenijama veruju, a naša želja je da se približimo i mlađim generacijama koji tek ulaze u svet kulinarstva - naglasila je Jasmina Ristić, direktor marketinga Podravka Srbija.

O kompaniji PodravkaVegeta - novi dizajn

U prehrambenoj industriji Podravka se ubraja među vodeće kompanije u jugoistočnoj,srednjoj i istočnoj Evropi. Od drugih kompanija razlikujemo se po sposobnosti razumevanja potreba potrošača, našim markama proizvoda i visokom kvalitetu proizvoda i poslovnih procesa. Podravka ima fabrike i predstavništva u preko 20 zemalja na tri kontinenta, Evropi, Australiji i Americi. Njena snažna distribucijska mreža proteže se od Jadranskog do Baltičkog mora, čime se približila svojim kupcima na međunarodnom tržištu. Isto tako, uz proizvodnju i prodaju na području regije, Podravka ima strateške saveze na pojedinim tržištima te putem svoje razvijene distribucijske mreže distribuira proizvode svojih partnera.