Otvara se Mall Of Split na površini od 60.000 kvadrata

Mall of Split

Nakon što je nedavno dobio i upotrebnu dozvolu, jedan od najmodernijih i najvećih šoping molova u regionu "Mall Of Split" biće otvoren 3. marta.

Izgradnja centra završena je u decembru prošle godine, ali je zbog nedostatka upotrebne dokumentacije njegovo otvaranje tada odloženo. U 200 lokala nalaziće se mnogi poznati brendovi od kojih će neki od njih prvi put pojaviti na hrvatskom tržištu, dok će ponudu upotpuniti zabavni i kulturni sadržaji. "Mall Of Split ce privlačiti stanovnike od Zadra do Dubrovnika, delove Bosne i Hercegovine, kao i mnogobrojne turiste", ističu iz Uprave centra.

U šoping molu, svoje maloprodajne objekte otvoriće Zara, Bershka, Massimo Dutti, Desiqual, Nike, Koton, Office, Buzz, Zara Home, LEGO, Mohito, Converse, DM, Shooster, Carpisa, Yamamay i mnogi drugi. Na 8.000 kvadratnih metara prostiraće se bioskopske dvorane, casino i dečiji zabavni svet, dok će na 3.000 kvadrata posetiocima biti na raspolaganju više od 10 brzih restorana kao i mnogobrojni kafići. U sklopu centra nalaziće se i veliki Interšpar hipermarket.

McDonald's i CineStar objekti će biti otvoreni nešto kasnije, poručuju iz centra.

Pripremio: Žarko Grozdanić