Vesti iz trgovine

Subotica Shoppi"SHOPPI" - prvi retail park u Subotici biće otvoren 17. marta, a trenutno se izvode završni radovi na uređenju lokala kao i na raskrnici na Segedinskom putu.

Na 10.000 kvadratnih metara kupcima će na raspolaganju biti mnogi poznati brendovi kao što su: "C&A", "H&M", "NewYorker", "Đak Sport", "Sport Vision", "Diopta", "Laguna", "Studio Moderna", "Benu apoteka", "Office Shoes", "Dm" i drugi.

Izgradnja prvog šoping parka u Subotici koji se nalazi na Segedinskom putu počela je početkom jula prošle godine, a u pomenuti objekat kompanija "MPC Properties" investirala je 10 miliona evra. Ispred centra su urađeni i prateći sadržaji za decu kao i parking koji će raspolagati sa 300 mesta. U drugoj fazi planirana je izgradnja supermarketa ''Lidl''.

Mesto budućeg "SHOPPI" centra pripadalo je austrijskoj kompaniji "Quinterra AG", koja je imala u planu otvaranje prvog trgovačkog centra u Srbiji. Nakon odustajanja od ulaganja za veoma atraktivnu lokaciju na samo 2.5 km od centra grada borile su se "MPC Properties" i "IMMOFINANZ" koja je na srpskom tržištu prisutna sa STOP.SHOP retail parkovima.

Pripremio: Žarko Grozdanić