Otvorena nova poslovna jedinica logističke kompanije Transfera

Transfera

Kompanija za transport i logistiku "Transfera" nastavlja širenje mreže poslovnica i povećava dostupnost usluge otvaranjem nove lokacije u Kruševcu.

Povećan obim posla i veći broj zahteva doprineli su otvaranju nove kancelarije, kako bismo bili prisutni i u Rasinskom i Topličkom okrugu. Kompanija kontinuirano teži većem stepenu kvaliteta usluge i u skladu s tim, omogućili smo našim klijentima bržu i bolju uslugu. Kancelarija u Kruševcu je deo projekta širenja mreže poslovnica. "Transfera" u novoj godini planira formiranje novih kancelarija kako bi naša usluga bila dostupna po principu “close to the client” i optimalno teritorijalno rasprostranjena odnosno što bliže klijentima na teritoriji Srbije - Goran Joksimović, direktor operacija kompanije "Transfera".

Kompanija “Transfera” je pravni naslednik firme “Monte Line” osnovane 2003. godine u Beogradu. Prvobitna delatnost se odnosila na carinsko zastupanje, da bi tokom godina proširila svoj portfolio usluga i izgradila dobre poslovne i partnerske odnose sa klijentima i dobavljačima.

Pripremio: Žarko Grozdanić