Milšped: 3.5 milona evra novih ulaganja u 2016. godini

Milšped

Milšped AML je u toku 2015. obnovio svoju svoju flotu vozila nabavkom novih kamiona najnovije EUR 6 generacije.

Većinu u floti predstavljaju kamioni proizvođača Mercedes Benz. Pored kamiona nabavljene su i nadogradnje za prevoz automobila, najsavremenije konstrukcije od renomiranih proizvođača LOHR i Kassbohrer.

"Nova vozila nam omogućavaju da ispratimo savremene trendove i zahteve u autoindustriji, povećavanje pouzdanosti kao i pružanje kvalitetne usluge. Kako bi i dalje pratili trendove, planirana je kupovina novih vozila i u 2016. godini u kojoj su planirana ulaganja od čak 3.5 miliona evra", ističu iz kompanije.

Kompanija Milšped posluje već 22. godine, zapošljava više od 1.400 ljudi, poseduje skladišni prostor od 127.000 kvadrata sa 45 carinskih poslovnica i ostvaruje godišnje prihode od oko 84 miliona evra. Milšped poseduje flotu od 650 vozila i prisutna je mnogim evropskim državama poput Rusije, Albanije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Tokom dugogodišnjeg poslovanja, ostvarena je saradnja sa mnogim poznatim svetskim kompanijama kao što su Nestle, Philip Morris, Siemens i drugi.

Pripremio: Žarko Grozdanić