Vesti iz trgovine

Gomex Total 9. rodjendanBrojnim popustima, akcijama, promocijama i degustacijama, kao i poklonima za kupce, najveći maloprodajni objekat Gomex trgovinskog lanca, Supermarket TOTAL Zrenjanin, proslavio je u nedelju 06. decembra svoj deveti rođendan.

Supermarket je tog dana svojim potrošačima ponudio brojne artikle po "totalno" niskim cenama "rame uz rame" sa onim proizvodima koji su na Gomex redovnim akcijama. Pojedini artikli izazvali su veliko interesovanje kod potrošača, poput gotovih torti koje su koštale samo 299,99 dinara po kilogramu do televizora koji su se mogli kupiti za 19999,99 dinara. Sve kompanije čiji su artikli deo redovnog asortimana GOMEX-a, odazvale su se pozivu da, osim popusta, obezbede i prigodne poklone za potrošače.

Više od dvadeset dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte i kafe. Gomex je svakog potrošača koji je tog dana obavio kupovinu u TOTAL-u obradovala prigodnim poklonom iznenađenja.

Za najmlađe posetioce TOTAL-a bila je osmišljena bogata zabavna aktivnost potpomognuta animatorima, zatim žonglerima i sjajnim "štulašima" a veliko interesovanje privukao je "face painting" odnosno "crtanje po licu".

Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugašeno je čak devet svećica na velikoj rođendanskoj torti, a druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati.