Vesti iz trgovine

Puzijada Hladno vreme i zimske temperature nisu sprečile više od 100 beba da sa roditeljima posete Delta City kako bi učestvovali u najslađoj trci – Puzijadi.

Šesnaestu po redu Puzijadu organizovali su časopis Mama&Beba i NIVEA Baby, a preko 100 „beba puzalica“ uspelo je da izmami osmehe prolaznika i učini poslednji dan novembra najveselijim i najtoplijim u mesecu.

Poput prave navijačke atmosfere na sportskim manifestacijama, podrška prisutnih nije nedostajala. Mame, tate, bake, deke, seke i bate su na veoma kreativan način dozivali i bodrili svoje mališane da dopuze do cilja. Svi stilovi puzanja bili su dozvoljeni, a roditelji su koristili najrazličitije rekvizite kako bi namamili svoje mališane da dopuze do njih. Bilo je svega od mobilnih telefona, ključeva i laptopova do slatkiša, kremica, zvečki i još mnogo toga.

Takmičenje je bilo podeljeno u dve kategorije: mlađa (do 10 meseci) i starija grupa, a među pobednicima su se našli: u mlađoj grupi, Mihajlo Trkulja koji je do cilja stigao za 11 sekundi, a za njim su bili Mihajlo Lakičević na drugom mestu i Aleksa Cvijović na trećem mestu. Na 16.Puzijadi dobili smo i rekordera svih dosadašnjih Puzijada u starijoj grupi – Ognjena Mladenovića, koji je prepuzao puzidrom za svega 3 sekunde. Za njim najbrži su bili Marija Grujić na drugom mestu i na trećem mestu Vuk Kostić.

Vredne poklone za pobednike, kao i ostale učesnike, obezbedila je NIVEA, ali najveća nagrada za sve prisutne, svakako su bili osmesi na licima naših najmlađih i vesela atmosfera oko „puzidroma“ gde su se starije bate i seke igrale u NIVEA dečjem kutku