Vesti iz trgovine

Crveni krst MaxiU 150 prodavnica kompanije Delhaize Serbia (Delez Srbija) u Beogradu, u formatima Maxi, Shop&Go i Tempo Express postavljene su kasice Crvenog krsta Beograd za prikupljanje humanitarne pomoći.

Zahvaljujući saradnji Crvenog krsta Beograd i kompanije Delez Srbija, sva prikupljena sredstva u akciji „Stalo nam je. Hvala što pomažete“, biće iskorišćena za realizaciju programskih aktivnosti ove organizacije.

Novogodišnji i božićni paketići za siromašnu decu, kao i za decu koja su u hraniteljskim porodicama ili bolničkom lečenju, pomoć migrantima i deci koja žive u nehigijenskim naseljima ili pružanje pomoći beskućnicima, samo su neki od projekata za čije će se aktivnosti iskoristiti novac prikupljen u ovoj akciji.

U okviru društveno odgovornih projekata, Delez Srbija nastavlja da pruža podršku aktivacijama koji su usmerene ka poboljšanju života građana u zajednici u kojoj kompanija posluje.

Delhaize Serbia je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji je posluje na tri kontinenta: Evropa, Amerika i Azija. Delhaize Serbia posluje kroz formate Maxi supermarket, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, a ukupna mreža broji više od 390 prodajnih objekata.